Velkommen til Funksport As

Funksport er en bedrift med aktivitetshjelpemidler for personer med funksjonsnedsettelse.

Filosofien er gleder gjennom meningsfylt aktivitet, og riktig utstyr.

Funksport har idag signert avtale med Frontier. Karbon køller til kjelkehockeyspillere er nå tilgjengelig. Gode, holdbare køller med fabrikkfinish, med topp egenskaper. Kan søkes via nav.

For mere info kontakt på Mail: rep@funksport.no

Rå sykkel fra Oracing for den aktive bruker. Sykling i kneposisjon for enorm kraftutvikling.

Vekt, girsystem, stivhet i ramme, sittestilling gir denne sykkelen fantastiske egenskaper for riktig bruker.Lipo Smart Para er løsningen for deg som ønsker å være aktiv og mobil i din manuelle rullestol. Sykkelfronten festes enkelt direkte i ramma og av/påkoblingen er gjort på kort tid. Den geniale innfestingen gjør at svinghjulene løftes opp fra bakken slik at fremkommeligheten blir bedre og mer behagelig. Produktet har hjelpemotor, hvor du trinnløst kan justere grad av hjelp. I tillegg har produktet starthjelpfunksjon som vil gi deg 6 kmh oppstartshjelp ved behov. Finnes i både voksen og ungdomsmodell, kan også tilpasses barn.


Ønsker du å prøve denne eller noe av det andre vi ta gjerne kontakt med oss.

Eloflex er en sammenleggbar elektrisk rullestol med ekstremt lav vekt som gjør produktet enkelt å ta med seg i bilen eller på reise. Med denne kan du enkelt ta deg rundt i parken, byen, på en kafe eller i butikken. Rullestolen er smal slik at man enkelt kan komme seg inn igjennom døråpninger. Eloflex leveres med lithuimbatteri og har en rekkevidde på 30 km på hver ladding. Det finnes 2 ulike størrelser og totalt 4 modeller. Ta kontakt med leverandører for en hyggelig prat rundt hvilken modell og størrelse som vil passe deg.


NYHETER

NAT -FAT fra Oracing gir deg nye muligheter som armsykkelist. Nå kan du sykle i terreng som tidligere var umulig. De brede og kraftige dekkene gjør framkommelighet ekstrem. Sykkelen bygges på mål slik at den tilpasses hver enkelt best mulig. Finnes både med og uten hjelpemotor.


Zoom

Et elektrisk 4WD hjelpemiddel for terreng. Den høye bakkeklaringen og kraften i de 4 motorene gjør at Zoom er din mulighet til å oppleve spennende og utfordrende kjøring i ulendt terreng.

Zoom tilbys i to modeller:

Zoom 10 (max9,9 km/t)

Zoom Aktiv (max. 20 km/t)

Kontakt oss her

Vi tar kontakt med deg så raskt som mulig

6.25 Basket stol

Basketstolen 6.25 fra O-racing er stolen med litt ekstra muligheter. Dette er stolen for de utøverne som ønsker å ha mulighet til å gjøre enkelte justeringer på stolen. Produktet er ekstremt lett og stivt og solid. 6.25 bygges på mål og skreddersys hver enkelt utøver slik at man kan prestere best mulig.

6.25 Tennisstol

6.25 tennisstol fra O-racing er en kompakt, lett og rask tennisstol med et utsøkt design. Stolen bygges på mål etter hver enkelt utøver for at utøveren skal ha en best mulig tilpasset stol. Produktet lages av aluminium 7020 noe som gjør stolen ekstremt stiv og lett, perfekt til de som stiller høye krav til sine produkter.

Kan også leveres tilpasset til badminton.

G2 Basket stol

Basketstolen G2 fra O-racing er for utøveren som ønsker det beste. Produktet er ekstremt lett og stivt og solid. 6.25 bygges på mål og skreddersys hver enkelt utøver slik at man kan prestere best mulig.

Kraft

Kraft knestående piggekjelke har en ekstremt lav egenvekt og samtidig mange justeringsmuligheter. Dette gjør at den kan tilpasses hver enkelt utøver best mulig. Bindingssystemet gjør det enkelt å bytte mellom ski, rulleski og skøyter. Produktet leveres standard med brems som gjør piggeaktiviteten trygg. Leveres med Cross CT4 komposittstav med S/R grep og TBS.

Leik

Leik piggekjelke fra Oracing er piggekjelken for deg som ønsker en lett og stabil kjelke som er like god på snø, is og asfalt. Piggekjelken leveres i flere ulike størrelser og kan også bygges på mål. Setet kan enkelt reguleres i bakkant for å endre til ønsket setevinkel. Dermed sikres best mulig tilpassing for hver enkelt utøver. Bindingssystemet gjør det enkelt å bytte fra ski til skøyter. Lengden på ramma kan enkelt justeres.


Oita

Oita racingstol fra O-racing er konstruert slik at utøveren skal sitte mest mulig aerodynamisk i stolen. Produktet lages på mål for hver enkelt utøver for å oppnå de best mulige tilpassinger for den enkelte. Oita racingstol lages i aluminium 7020 noe som gjør ramma ekstremt lett og stiv. Dette sørger for at fart og stabilitet blir i fokus, slik at utøveren kan konsentrere seg om å komme først til mål.

RB Rugbystol

RB rugbystoler fra O-racing leveres både som offensiv og defensiv stol. Stolene lages av aluminium 7020 noe som gjør stolen lett og lettkjørt, men samtidig stabil og sterk. Rugbystolene bygges på mål slik at de best mulig tilpasses hver enkelt utøver. Stolene leveres med eikebeskyttere.

ZOOM 10

Zoom er et elektrisk 4WD hjelpemiddel som tar det steder du bare har kunne drømt om. Den høye bakkeklaringen og kraften i de 4 motorene gjør at Zoom gir deg mulighet til å oppleve spennende og utfordrende kjøring i ulendt terreng. Zoom tilbys i 2 varianter:

Zoom10 (Max 9,9 km/t)

Zoom Aktiv (Max 20 km/t)

BI-Ski 

Lavt tyngdepunkt og god stabilitet gjør bi-skien lett å ledsage.

Varierte stroppemuligheter til ulike funksjons-hemninger. Utrolig gode svingegenskaper; lett å styre, selv for de svakeste.

Fungerer godt i alle heistyper, kan jekkes opp i stolheis-posisjon. Leveres med ledsagerpakke (sele og slynger).

Kan leveres med varmepose, krykkestaver, støtteski, håndtak, ledsagerbøyleforlenger og evt spesialtilpasninger for nakkestøtte, fjærdemping og grepsforsterker.

Finnes i barn, junior og voksenstørrelse.

Turbo Twist 3

Turbo Twist 3 gir deg uante muligheter innenfor flere sportsgrener. Produktet kan brukes til for eksempel: El-innebandy, el-hockey og el-fotball. Stolen kommer i 3 størrelser: medium, large og XL. I tillegg har du mange tilpasningsmuligheter på alle størrelsene. Dette gjør det mulig å tilpasse produktet perfekt til hver utøver. Du kan spille med kølleblad montert på stolen eller med en håndholdt bandykølle.

Vilje

Vilje piggerullestol bygges på mål for å tilpasses hver enkelt bruker best mulig. Produktet er laget i aluminium 7020 noe som gjør det ekstremt lett og stivt. Piggerullestolen leveres med brems, hoftebelte, setepute og staver. Leveres med Cross CT4 komposittstav med S/R grep og TBS.

Joelette

Med Joelette kommer dere fram over "stokk og stein"; over vidder og fjell.

Joelette kan tilpasses mange ulike brukergrupper, og er det beste hjelpemiddelet for mobilitet og friluftsliv som hittil er laget. Kan håndteres av 2 eller 3 personer, avhengig av behov for trekkraft. Be om utprøving!

Joelette finnes også med twin hjul og hjelpemotor!