Velkommen til Funksport As

Funksport er en bedrift med aktivitetshjelpemidler for personer med funksjonsnedsettelse.

Filosofien er gleder gjennom meningsfylt aktivitet, og riktig utstyr.

Funksport har idag signert avtale med Frontier. Karbon køller til kjelkehockeyspillere er nå tilgjengelig. Gode, holdbare køller med fabrikkfinish, med topp egenskaper. Kan søkes via nav.

For mere info kontakt på Mail: rep@funksport.no

Rå sykkel fra Oracing for den aktive bruker. Sykling i kneposisjon for enorm kraftutvikling.

Vekt, girsystem, stivhet i ramme, sittestilling gir denne sykkelen fantastiske egenskaper for riktig bruker.Lipo Smart Para er løsningen for deg som ønsker å være aktiv og mobil i din manuelle rullestol. Sykkelfronten festes enkelt direkte i ramma og av/påkoblingen er gjort på kort tid. Den geniale innfestingen gjør at svinghjulene løftes opp fra bakken slik at fremkommeligheten blir bedre og mer behagelig. Produktet har hjelpemotor, hvor du trinnløst kan justere grad av hjelp. I tillegg har produktet starthjelpfunksjon som vil gi deg 6 kmh oppstartshjelp ved behov. Finnes i både voksen og ungdomsmodell, kan også tilpasses barn.


Ønsker du å prøve denne eller noe av det andre vi ta gjerne kontakt med oss.

Eloflex er en sammenleggbar elektrisk rullestol med ekstremt lav vekt som gjør produktet enkelt å ta med seg i bilen eller på reise. Med denne kan du enkelt ta deg rundt i parken, byen, på en kafe eller i butikken. Rullestolen er smal slik at man enkelt kan komme seg inn igjennom døråpninger. Eloflex leveres med lithuimbatteri og har en rekkevidde på 30 km på hver ladding. Det finnes 2 ulike størrelser og totalt 4 modeller. Ta kontakt med leverandører for en hyggelig prat rundt hvilken modell og størrelse som vil passe deg.


NYHETER

NAT -FAT fra Oracing gir deg nye muligheter som armsykkelist. Nå kan du sykle i terreng som tidligere var umulig. De brede og kraftige dekkene gjør framkommelighet ekstrem. Sykkelen bygges på mål slik at den tilpasses hver enkelt best mulig. Finnes både med og uten hjelpemotor.


Zoom

Et elektrisk 4WD hjelpemiddel for terreng. Den høye bakkeklaringen og kraften i de 4 motorene gjør at Zoom er din mulighet til å oppleve spennende og utfordrende kjøring i ulendt terreng.

Zoom tilbys i to modeller:

Zoom 10 (max9,9 km/t)

Zoom Aktiv (max. 20 km/t)

Kontakt oss her

Vi tar kontakt med deg så raskt som mulig

HandiSnow-5 piggekjelke

Denne piggekjelken er spesielt designet for enbens-/dobbelamputerte, personer med redusert førlighet i begge ben, og personer med god sittebalanse. Ved å sette på rygg og kraftig magebelte, kan den også fint benyttes av de med høyere skade.

Seteplaten og knestøtten kan vinkles både i forkant og bakkant, samt at skråputer tilbys som tilbehør for å bedre piggekvaliteten og gi en optimal piggestilling.

Den unike utformingen på kjelken gjør at bruker enkelt kan forflytte seg fremover i skisporet. Alle våre piggekjelker er laget for standard sporbredde.

HandiSnow-4 ispiggekjelke

Meget lett kjelke i aluminium med lengdejustering av fotramme, for enkel tilpasning. Konstruksjonen gjør at du får en optimal sittestilling. Leveres standard med sete- og fotreimer.

Leveres standard med en-bindingssystem for enkel av- og påmontering. Lengdeløpsskøyter med god glid og gripeevne i sving, påmontert Rottefella bindinger. Nyutviklet ledsagerbøyle underletter fremdriften for de utøvere som trenger hjelp av ledsager, enkel på-/avmontering.

Sittehøyde: 24 cm med standard setepute.

Setebredde: 30 cm junior, 30 cm senior, 35 cm senior, 40 cm senior.

Setedybde: 35 cm junior, 45 cm senior.

Rygghøyde: 25 cm er standard.

Vekt: ca. 4 kg

Tilbehør: Ledsagerbøyle avtagbar/hødejusterbar. Staver for pigging med spesialhemper. Grepsforsterker.

HandiSnow-4 piggekjelke

Lett langrennspiggekjelke for skiturer. Kjelken er konstruert med fallvinkel fra sete til fotstøtte, resultatet blir god sittestilling for flotte opplevelser i marka. Leveres standard med justerbar fothviler og med sete- og fotreimer.

Leveres standard med en-bindingsystem, for enkel av-/påmontering samt med Fischber skøyteski med topp glidegenskaper, lengde 156-182 cm.

Kjelken kan også leveres med ledsagerbøyle og/eller støtteski. Kan enkelt påmonteres og demonteres. Ledsagerbøylen er høydejusterbar.


Human #1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus iusto praesentium dolore

Human #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus iusto praesentium dolore

Human #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Natus iusto praesentium dolore